Görgetés
Honda Africa Twin az úton.
Honda Africa Twin az úton.

Honda Adventure Roads - 2021

Egy izlandi saga

A felfedezőtúra harmadik fejezete Izlandra vezet minket. Először Norvégiát jártuk be, aztán az Africa Twin CRF1100L visszatért a szülőföldjére, Afrikába. 2021-ben ismét északnak vesszük az irányt, ahol egész Európa leggyönyörűbb tájai és legnehezebb terepe vár minket.

  • 11 nap

     

     

  • 30 motoros

  • Africa Twin CRF1100L

Africa Twin-motorosoknak készült

Izland, 2021

A Honda Adventure Roads kizárólag a Honda Africa Twin-tulajdonosoknak és -ügyfeleknek szól, akik a túra során egy sosem látott környezetben élvezhetik az új Africa Twin CRF1100L motor élményét. Olyan látványban lehet része, amelyben még sosem. A túrára a Honda nagykövetei is elkísérik Önöket, akik a HRC által ihletett terepoktatást tartanak, így Ön is gyorsan felfedezheti rejtett terepmotoros képességeit. A Honda Adventure Roads egy előre megtervezett, 11 napos kaland, amely a gyönyörű tájak mellett gondosan kiválogatott prémium szállodákba viszi el Önt, hogy a hosszú, kemény nap után luxuskörnyezetben pihenhessen. Az ár minden étkezés, üzemanyag és kávészünet költségét tartalmazza, így Önnek csak annyi a dolga, hogy eljön a helyszínre, és felpattan a nyeregbe. Tartson velünk élete motoros kalandján!

Emlékezetes utak

Az Africa Twin tökéletes társa lesz annak a 30 motorosnak, aki velünk tart ezen az életre szóló kalandon.

Nem egy átlagos terepmotoros túra

Tanuljon a profiktól, fedezze fel az Africa Twin új oldalát a Honda Racing Corporation ralimotorosai segítségével! Ők is velünk tartanak az utunkon, átadják a tudásukat és segítenek, hogy aszfalton és terepen egyaránt különleges élményben lehessen részünk. A képzés már az első napon kezdetét veszi, és oktatóink a túra kezdeti szakaszában végig velünk tartanak, hogy minden részvevőnk felfedezhesse az Africa Twin motorokban rejlő valódi potenciált.

Közös szenvedély

Ha megérkezett a reykjavíki szállásra, teljes körű eligazítást tartunk, ahol megismerkedhet a HRC motorosaival. Oktatók és túravezetők ők, akik minden tudásukat és tapasztalatukat a rendelkezésünkre bocsátják ezen az izlandi kalandon. Segítenek, hogy fejleszthesse és tökéletesíthesse terepmotoros képességeit, és megmutatják, hogyan kell testre szabni és megfelelően beállítani a motort – hogy mindig az Ön kezében legyen az irányítás.

Az Africa Twin motorok teljes kínálata

Az Africa Twin motorok teljes kínálatából válogathat, a legkiválóbb, teljes elektronikus felfüggesztéssel ellátott Adventure Sport változattól a hagyományos raliversenyek által inspirált Africa Twin motorig.  Az ellenőrzési pontokon a Honda megbízott szerelői várnak majd minket. Ez a mobil szerelőműhely kellő mennyiségű pótalkatrészt visz magával, sőt még egy tartalék motor is lesz a műszaki csapatnál, ha esetleg szükség lenne rá, bár ez kevésbé valószínű.

 

Fedezze fel az Africa Twint!

A Honda Adventure Roads alkalmazás segítségével a kapcsolattartás biztosított

A Honda Adventure Roads alkalmazás segítségével megoszthatja az élményeit, az információit és a fényképeit a többi motorossal. Az alkalmazás csevegési funkciót, közösségimédia-hivatkozásokat, több nyelven elérhető támogatást, térképfunkciót és számos további hasznos lehetőséget kínál.

ÁLLOMÁSOK

Tapasztalt terepmotorosoknak kidolgozott kaland, amelyen az első naptól kezdve felejthetetlen élményekben lesz része. Nehézség: 4/5.

Északról délre

Először meghódítottuk Európa legészakibb csücskét, két évvel később pedig egészen Afrika legdélebbi pontjáig mentünk. Kalandmotorosaink és a velük tartó nagykövetek mindezeket a lenyűgöző élményeket egy igazán különleges helyről, az Africa Twin kormányrúdja mögül élhették át.

Ismerje meg az Africa Twin motort

Vissza a gyökerekhez

2019-ben visszatértünk oda, ahol az Africa Twin igazi legendává vált – Afrikába. A kemény motorosokból álló csapat a világ vitathatatlanul legcsodálatosabb tájain motorozva megtapasztalhatta, milyen az igazi szabadság. Napról napra új emberekkel ismerkedhettek meg, gyönyörködhettek Afrika vadvilágában, és sivatagos, bozótos csapásokon haladva próbára tehették képességeiket.

Fedezze fel Dél-Afrikát!

A világ tetején

2017-ben az első, norvégiai túra Oslóból Nordkappba vezetett. Motorosaink egyszeri és megismételhetetlen élményben részesültek, és bejárhatták a fenséges fjordok vidékét és a hófödte hegycsúcsok közötti hágókat. Üdítő és inspiráló út volt.

Fedezze fel Nordkappot

Partnerünk: