Close
Görgetés
Honda Africa Twin az úton.
Honda Africa Twin az úton.

Honda Adventure Roads - 2021

Egy izlandi saga

A felfedezőtúra harmadik fejezete Izlandra vezet minket. Először Norvégiát jártuk be, aztán az Africa Twin CRF1100L visszatért a szülőföldjére, Afrikába. 2021-ben ismét északnak vesszük az irányt, ahol egész Európa leggyönyörűbb tájai és legnehezebb terepe vár minket.

  • 11 nap

     

     

  • 30 motoros

  • Africa Twin CRF1100L

Minden Africa Twin-motoros figyelmébe!

Izland, 2021

A Honda Adventure Roads kizárólag a Honda Africa Twin-tulajdonosoknak és -ügyfeleknek szól, akik a túra során egy sosem látott környezetben élvezhetik az új Africa Twin CRF1100L motor élményét. Olyan látványban lehet része, amelyben még sosem. A túrára a Honda nagykövetei is elkísérik Önöket, akik a HRC által ihletett terepoktatást tartanak, így Ön is gyorsan felfedezheti rejtett terepmotoros képességeit. A Honda Adventure Roads egy előre megtervezett, 11 napos kaland, amely a gyönyörű tájak mellett gondosan kiválogatott prémium szállodákba viszi el Önt, hogy a hosszú, kemény nap után luxuskörnyezetben pihenhessen. Az ár minden étkezés, üzemanyag és kávészünet költségét tartalmazza, így Önnek csak annyi a dolga, hogy eljön a helyszínre, és felpattan a nyeregbe. Tartson velünk élete motoros kalandján!

Emlékezetes utak

Csatlakozzon hozzánk és felejthetetlen élményben lehet része a legújabb Africa Twin motorokon – élje át a Honda Adventure Roads álomba illő élményét!

Nem egy átlagos terepmotoros túra

Tanuljon a profiktól, fedezze fel az Africa Twin új oldalát a Honda Racing Corporation ralimotorosai segítségével! Ők is velünk tartanak az utunkon, átadják a tudásukat és segítenek, hogy aszfalton és terepen egyaránt különleges élményben lehessen részünk. A képzés már az első napon kezdetét veszi, és oktatóink a túra kezdeti szakaszában végig velünk tartanak, hogy minden részvevőnk felfedezhesse az Africa Twin motorokban rejlő valódi potenciált.

Közös szenvedély

Ha megérkezett a reykjavíki szállásra, teljes körű eligazítást tartunk, ahol megismerkedhet a HRC motorosaival. Oktatók és túravezetők ők, akik minden tudásukat és tapasztalatukat a rendelkezésünkre bocsátják ezen az izlandi kalandon. Segítenek, hogy fejleszthesse és tökéletesíthesse terepmotoros képességeit, és megmutatják, hogyan kell testre szabni és megfelelően beállítani a motort – hogy mindig az Ön kezében legyen az irányítás.

Az Africa Twin motorok teljes kínálata

Az Africa Twin motorok teljes kínálatából válogathat, a legkiválóbb, teljes elektronikus felfüggesztéssel ellátott Adventure Sport változattól a hagyományos raliversenyek által inspirált Africa Twin motorig.  Az ellenőrzési pontokon a Honda megbízott szerelői várnak majd minket. Ez a mobil szerelőműhely kellő mennyiségű pótalkatrészt visz magával, sőt még egy tartalék motor is lesz a műszaki csapatnál, ha esetleg szükség lenne rá, bár ez kevésbé valószínű.

 

Fedezze fel az Africa Twint!

A Honda Adventure Roads alkalmazás segítségével a kapcsolattartás biztosított

A Honda Adventure Roads alkalmazás segítségével megoszthatja az élményeit, az információit és a fényképeit a többi motorossal. Az alkalmazás csevegési funkciót, közösségimédia-hivatkozásokat, több nyelven elérhető támogatást, térképfunkciót és számos további hasznos lehetőséget kínál.

Szeretne regisztrálni?

ÁLLOMÁSOK

Tapasztalt terepmotorosoknak kidolgozott kaland, amelyen az első naptól kezdve felejthetetlen élményekben lesz része. Nehézség: 4/5.

Északról délre

Először meghódítottuk Európa legészakibb csücskét, két évvel később pedig egészen Afrika legdélebbi pontjáig mentünk. Kalandmotorosaink és a velük tartó nagykövetek mindezeket a lenyűgöző élményeket egy igazán különleges helyről, az Africa Twin kormányrúdja mögül élhették át.

Ismerje meg az Africa Twin motort

Vissza a gyökerekhez

2019-ben visszatértünk oda, ahol az Africa Twin igazi legendává vált – Afrikába. A kemény motorosokból álló csapat a világ vitathatatlanul legcsodálatosabb tájain motorozva megtapasztalhatta, milyen az igazi szabadság. Napról napra új emberekkel ismerkedhettek meg, gyönyörködhettek Afrika vadvilágában, és sivatagos, bozótos csapásokon haladva próbára tehették képességeiket.

Discover South Africa

A világ tetején

2017-ben az első, norvégiai túra Oslóból Nordkappba vezetett. Motorosaink egyszeri és megismételhetetlen élményben részesültek, és bejárhatták a fenséges fjordok vidékét és a hófödte hegycsúcsok közötti hágókat. Üdítő és inspiráló út volt.

Fedezze fel Nordkappot

Szeretne csatlakozni?

Már csak egy lépés van hátra.

Ha Ön is rajong Africa Twin motorjáért, és készen áll egy valódi kalandtúrára, amelyen lélegzetelállító, végtelen tájakon motorozhat, akkor csatlakozzon hozzánk! Itt az ideje, hogy együtt motorozzunk és megismerjük, mire képes valójában az Africa Twin.

Honda Adventure Roads Partners
Honda Adventure Roads Partners

In Partnership With