Close
Scrollen
Honda Africa Twin op de weg.
Honda Africa Twin op de weg.

Honda Adventure Roads 2021

Een IJslandse saga

Het derde hoofdstuk in onze ontdekkingsreis brengt ons naar IJsland. Eerst gingen we motortouren in Noorwegen. Daarna brachten we de Africa Twin CRF1100L weer naar z'n roots in Afrika, meerbepaald Zuid-Afrika. Nu, voor de editie in 2021, trekken we opnieuw noordwaarts om de mooiste landschappen maar ook het meest uitdagende terrein van Europa te verkennen.

  • 11 dagen

     

     

  • 30 rijders

  • Africa Twin CRF1100L

Oproep aan alle Africa Twin-rijder

IJsland 2021

We riepen de Honda Adventure Roads in het leven om Honda Africa Twin-rijders te laten genieten van motorrijden op een nieuwe Africa Twin CRF1100L, en dat in een nieuwe, uitdagende omgeving. Je komt in aanraking met landschappen die je nog nooit van tevoren hebt gezien. Onderweg krijg je deskundige offroad coaching door ervaren rijders van de Honda Racing Corporation (HRC) en ontdek je offroadskills waarvan je niet eens wist dat je ze had. De Honda Adventure Roads is een uitgestippeld avontuur van 11 dagen met overnachtingen in zorgvuldig geselecteerde, premium hotels zodat je na een intensieve dag rijden kan ontspannen in alle luxe. Maaltijden, brandstof en koffiepauzes zijn allemaal inbegrepen. Dus alles wat je moet doen is meereizen en meerijden. Vergezel ons voor de rit van je leven!

Wegen die je niet zal vergeten

Vergezel ons, en rijd met de nieuwste Africa Twin een onvergetelijke ervaring tegemoet. Beleef de droom van de Honda Adventure Roads.

Verwacht je aan veel méér dan enkel een offroad motortour

Leer van de professionals en ontdek onder leiding van de Honda Racing Corporation rallyrijders een nieuwe kant van de Africa Twin. Ze komen met ons mee om hun vaardigheden te delen en om je zo zinderende rij-ervaringen aan te leren op en naast de weg. De training start al op dag één en in het vroegste deel van de rit zullen ze met ons meekomen zodat jij het volledige potentieel van de Africa Twin kan leren benutten.

De passie delen

Nadat je geïnstalleerd bent in je hotelkamer in Reykjavik volgt een uitgebreide briefing waar onze HRC factory riders zich komen voorstellen. Deze ervaringsdeskundige gidsen staan te springen om al hun vaardigheden en ervaring met jullie te kunnen delen tijdens dit IJslandse avontuur. Ze geven je alle tijd die je nodig hebt om je offroadskills bij te slijpen en te perfectionaliseren en tonen je ook hoe je jouw motorfiets afstelt op jouw maat. Enkel zo haal je het maximale uit de Africa Twin.

Het volledige aanbod van Africa Twins

De volledige line-up van Africa Twins wordt ter beschikking gesteld, van de Adventure Sport uitgerust met een volledig elektronische ophanging tot de standaard, door rally geïnspireerde Africa Twin.  Een team van Honda-technici reist met de groep mee via checkpoints langs de route. Het is net een mobiele garage, met voldoende reserveonderdelen en zelfs een reservemotor - in het onwaarschijnlijke geval dat wie die nodig zullen hebben.

 

Ontdek de Africa Twin

We zijn allemaal verbonden dankzij de Honda Adventure Roads app

Terwijl de kilometers zich opstapelen deel je jouw ervaring, informatie en foto's met je collega-rijders via de Honda Adventure Roads app. Tijdens de rit blijf je verbonden via de chatfunctie, links naar sociale media, ondersteuning in meerdere talen, een kaart en nog veel meer.

Wil je je nu inschrijven?

CHECKPOINTS

Vanaf de eerste dag ervaar je avontuur als nooit tevoren. Gemaakt voor ervaren offroadrijders. Moeilijkheidsgraad 4/5.

Van noord naar zuid

Eerst verkenden we de noordelijkste toppen van Europa. Twee jaar later gingen we opnieuw op ontdekking, deze keer naar het zuidelijkste punt van Afrika. Om alles te kunnen zien en ervaren van achter het stuur van een Africa Twin was oprecht een indrukwekkende ervaring voor al onze avonturiers en de HRC-rijders die hen vergezelden.

Lees meer over de Africa Twin

Terug naar onze roots

In 2019 trok het avontuur naar daar waar de Africa Twin zijn strepen verdiende: Afrika. Onze doorwinterde rijdersgroep ervoer ware vrijheid, rijdend doorheen de landschappen die misschien wel tot de meest spectaculaire ter wereld behoren. Elke dag opnieuw stond bol van nieuwe ontmoetingen met bijzondere mensen en met de indrukwekkende ruwe natuur terwijl het traject doorheen woestijn en woud de rijvaardigheden van alle deelnemers op de proef stelde.

Discover South Africa

Bovenop de wereld

In 2017 begonnen we aan onze allereerste tour van Oslo naar de Noordkaap in Noorwegen. Een once-in-a-lifetime-ervaring voor onze rijders doorheen majestueze fjorden en met sneeuw bedekte bergpassen. Een opwindende en inspirerende rijervaring.

Verken de Noordkaap

Wil je meedoen?

Je bent één stap verwijderd.

Hou je van de Africa Twin en ben je klaar voor een unieke ervaring om ware vrijheid te ontdekken, met adembenemende landschappen en uitgestrekte natuurgebieden als decor? Dan zijn wij ook klaar voor jou. Het is tijd om samen te rijden en te ervaren waar de Africa Twin voor gebouwd werd.

Honda Adventure Roads Partners
Honda Adventure Roads Partners

In Partnership With